Számlázó program

  • Az Extwork e-Liliput teljes mértékben platformfüggetlen felhőalapú, vállalatirányítási rendszer. Amely magában foglalja mindazokat a funkciókat, amire a mai üzleti életben szüksége lehet. Számlázás, raktárkészlet kezelés, kintlévőség kezelés, pénzforgalmi statisztikák, többnyelvű számlázás, több pénznem kezelése, banki információk, és megannyi szolgáltatás a siker jegyében!

  • Az e-Liliput számlázó program a kisvállalatok ERP-jének szánt Extwork Professional -ból jött létre. A cége növekedésével zökkenőmentesen állhat át az ExtWork Professional -ra..

  • Bármikor elérheti az e-Liliput számlázó programot saját vagy ügyfele számítógépén, egy internetkávézóban vagy akár mobiltelefonjáról. Szó szerint a zsebében hordhatja a számlázását.

  • Mindig tudhatja az aktuális kintlévőségeit. Mikor, melyik ügyfelének vagy összesen mennyi kintlévősége van.

  • Az e-Liliput számlázó program képes e-Számlát is kiállítani.

  • Telepítés és karbantartás nélkül használhatja, nem kell hozzá rendszergazdát bérelnie, vagy a jelenlegit evvel megterhelnie. A kiszolgáló rendszer futásához szükséges feltételekről mi gondoskodunk.

  • A bérleti díj tartalmazza a napi adatmentés, a szerver üzemeltetés, és a szoftver frissítésének (Pl: ÁFA változás) költségét. Így Önnek tényleg csak a vállalkozásával kell foglalkoznia.

  • Nem csak a magyar adózási követelményeknek, hanem a Szlovák számlázási követelményeknek is megfelel.

  • A számlákat külföldi partnerének is kiállíthatja, mert angol és magyar nyelven is tartalmazza a számlázás elnevezéseket. Ezzel megkönnyítve a határon túli számlázási folyamatokat.

Keressen meg minket!

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük keressen fel minket Helpdesk telefonszámunkon:
(1) 92 00 512 vagy az alábbi űrlapon keresztül. Ügyfeleink az probléma bejelentő oldalon várjuk.

Helpdesk

Egyedi és kiegészítő modulok

Amennyiben az e-Liliput funkcionalitásán túli funkciókat igényli a cége, kérem keressen fel minket és a további meglévőt ajánlunk vagy új egyedi modult fejleszthetünk ki Önnek.

Kapcsolat felvétel...

Ajándékba egy weboldal!

Amennyiben az e-Liliput L csomagot rendeli meg, elkészítjük ingyen a "Start" weboldalát. 

Megrendelés...

Legyen viszonteladónk

Legyen még több haszna a már meglévő ügyfélköréből és ajánlja az e-Liliput számlázó és ExtWork Professional ERP rendszereket!

Kapcsolat felvétel...

Extwork Professional

Amennyiben nagyobb funkcionalitású rendszerre van szüksége, ajánljuk az e-Liliput nagy testvérét az ExtWork Professional kisvállalatoknak szánt rendszerét.

Tekintse meg az ExtWork Professional -t!